torstai 14. huhtikuuta 2016

Kurojaki pullonavaaja ja muuta

Ajattelin ottaa puheeksi näin fanmaden puolelta yhden nettisivun. En ole nimittäin aiemmin nähnyt kauppamuotoisesti myytäviä, itsetehtyjä Ginga-tavaroita. Sen ensiasteita toki on. Mutta tämä näyttäisi olevan virallisempaa. SaQe-artin sivustolla on nimittäin myynnissä Kurojaki pullonavaajaa, Ginga-tarra-arkkeja ja Ginistä sekä Rikistä tehtyjä rasioita/lasinalusia.

Yllä todella komea kuva Kurojaki pullonavaajasta. Yksilö on myytävänä 12 eurolla ja tuotetta on varastossa. Kurojaki ei ikävä kyllä kuulu omiin lempihahmoihini. Mutta tämän toteutus on niin aito ja yksityiskohtainen, että sen voisi milteinpä napata. Sitä en tosin tiedä, menisikö käyttöön.

Tiedot
Mitat: 7 cm x 3,5 cm x 3 cm (Pituus x Leveys x Korkeus)
 Polymermassa
 Akryylivärit
 Metallinen pullonavaaja
 Useampi mattalakka kerros

Yllä kuuden 4 cm kokoinen tarra-arkki kahdella eri setillä. Ensimmäiseen settiin kuuluu hahmot Akakabuto, Ben, Riki, Sniper, Kurojaki ja Gin. Toiseen settiin Benizakura, Cross, Akame, Smith, Mosa ja John. Yksi setti lähtee 2 eurolla.

Hahmot näyttävät hauskoilta läheltä kuvattuna. Mutta myös tyyli osuu nappiin. Itselleni iskee ehkä toinen setti enemmän hahmojen ja vaihtelevien ilmeiden osalta.

Yllä kuva metallisista rasioista valkeapohjaisilla tarroilla. Vasemmalta näyttäisi löytyvän Riki ja oikealta Gin. Tuotetta ei näytä olevan saatavilla, muuten hinta olisi 2-3 euroa.

Tyyli ja toteutustapa ovat tässäkin kohtaa mielenkiintoisia. Tosin ehkä Riki erottuu Giniä enemmän edukseen. Näppäriä ja varmasti käyttötarkoitusta löytyisi.

Edellisistä rasioista on olemassa myös versiot lasinalusista. Hintaa yksittäisellä lasinalusella olisi 3 euroa ja kokoa 5,5cm x 5,5cm, korkkipohjalla. Valitettavasti näitäkään ei ole saatavilla.

Mutta lasinaluksiksi nämä ovat todella kivoja.

Kuvat (c) Kauppa

2 kommenttia:

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.