tiistai 30. kesäkuuta 2015

Löytöjä GDW:n animesta

Aina kun satun Weediä katsomaan, muistan muutaman kiintoisan seikan animen puolelta. Näitä tulee jostain syystä vieläkin hieman mietittyä.

Weedin kahdeksannessa jaksossa nähdään, kuinka eräs Hougenin tiedustelija paljastaa Rocketin petturuuden. Taustalla näkyy kyseinen tiedustelija, mikä palauttaa mieleen erään faktan. Lector ja Thunder korvattiin mangassa ajokoirilla. Ulkonäöllisesti animen koira on siis verrattavissa näihin mangan ajokoiriin. Miten/miksi tämä on päätynyt animeen? Jos oltaisiin menty mangan mukaan niin, Lectoria ja Thunderia ei edes olisi. Onpas jännää.
Mangasta tosiaan löytyy vastaava kohtaus, jossa tiedustelija seisoo Hougenin takana.

23. jaksossa Kamakirin joukot määrätään listittäviksi.Tämän jälkeen laumaa kuvataan ja yksi koira kiinnittää ulkonäöllisesti huomion. Ruskea kai-koira, jolta näyttäisi puuttuvan toinen korva. Muistan, miten hahmon ajateltiin jopa olevan Chutora, kun hänen kohtaloaan ei tiedetty. Mutta kerta nämä  eivät liity toisiinsa, kiinnostaa asia silti. Myöhemmin löytyy myös toinen, valkoinen kai. Mitähän näillä on oikein haettu? Vielä oudommalta tuntuu kai-koirien puoli, jolla he ovat.

6 kommenttia:

  1. Eiväthän raidat välttämättä kerro, että koirat ovat juuri kaita ja en pitäisi sitä ihmeellisenäkään, vaikka vihollisen riveissä olisi kai-koiria. Oikeastaan olisi ollut siistiä, jos vihollisen puolella olisi ollut joku melko tunnettu kai-koira, joka ei olisi edes vaihtanut puolta loppujen lopuksi niin kuin esimerkiksi Hougenin kenraalit.

    VastaaPoista
  2. olisi kivaa jos tekisit löytöjä GNG:n Animesta,koska minä bongasin ainakin jaksosta 9 ihan Markia muistuttavan koiran. sillä oli siis pallot otsassa ja jalat valkoiset. mutta se näytti ihan Mangan Markilta joka jää Mossin kiven alle. sitten sitä yhtä Mossin alaista(jolla on siis aika oranssihtava turkki,Jaksossa 16) luultin Pochiksi,jonka piti hoitaa Chibiä. sitten osui silmääni ihan Mangan Pochin näköinen koira siitä Terryn kuolema kohdasta. sillä oli Valkoinen turkki ja kaulapanta ihan kuin Pochilla Mangassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä jossain vaiheessa, kun anime tulee taas katsottua. Yhdessäkin jaksossa käytetään Lloydin piirrosta, vaikka hahmo on jo kuollut..

      Poista
  3. o.O Tahatonta tai tahallista hämmennystä uskoisin, mutta ei merkityksellistä. Mielenkiintoisia löytöjä kuitenkin. Ja voihan olla että takana on jotain mutta mistä sitä oikein voisi tietää. Menee vaan kauheeksi jossitteluksi ja entistä sekavammaksi.

    VastaaPoista
  4. Minulla on Weed-anime, mutta en kiinnitä huomiota hirveästi yksityiskohtiin.

    VastaaPoista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.