torstai 21. marraskuuta 2013

Weedin 59 osa

Osassa jatketaan Ohun soturien ja hybridikarhun taistoa. Weed juoksee kalliota ylöspäin muiden taistellessa kallion yläpuolella. Erityisesti Joe hyökkäilee ja on vaarassa jäädä karhun kynsien väliin. Weed onnistuu nappaamaan veljensä ja kaksikko kierähtää nallen haarojen välistä toiselle puolelle.

Ninomiya-niminen karhunmetsästäjä istuskelee sateen keskellä aseensa kanssa. Bomb ilmestyy hänen vierelleen ja pian taistelusta palaa haavoittunut GB, jota Sasuke kantaa selässään.

Weed ja muut hyökkäävät kallion reunalla seisovan hybridinallen kimppuun. Akita tekee ZTB-iskun ja karhu yrittää saada eri liikkein koirat putoamaan selästään. GB näkee tapahtuman kauempana ja päättää taistella hätääntyneestä shibasta huolimatta. Käy jopa niin, että Weed on vaarassa joutua pedon kynsien alle ja useat koirat yrittävät suojella häntä. Juuri kun nalle on iskemässä englanninsetteri juoksee suoraan karhun tassuihin hyökäten. Yksi anturoista lähtee irti ja nalle pudottaa itsensä alas.
Kaikki juoksevat GB:n luo hänen viimeisillä hetkillään. Englanninsetteri kyynelehtii ja muistelee aikojaan: miten oli jäänyt omistajansa hylkäämäksi, joutunut taisteluun Bankenin kanssa ja tavannut Weedin. Akita itkee, vollottaa ja halaa ystäväänsä, joka on pian poissa.

Koirat huomaavat hybridin kiipeävän kalliota ylöspäin. Joe ja Jerome valmistautuvat hyökkäämään ylhäältä käsin alhaalla olevan nallen kimppuun. Weed saapuu myös ja tekee ZTB-iskun, jolloin eläimen päästä lentää rutkasti verta. Kaikki vierivät alas ja saksanpaimenkoira yrittää pelastaa Weediä. Joe on täysin turvassa.

Nalle vierii jokeen ja ylhäällä olevat Ohun soturit miettivät, mitä kaikille on tapahtunut. Virtaus on huuhtonut Jeromen ja Weedin kauas. Koirat hyppäävät alas ja Joe estää heitä menemästä pidemmälle virtauksen takia. Hän itkee verisiä kyyneleitä ja on peloissaan veljensä kohtalosta.

Koirat kapuavat ylös Ninomiyan luo. Nähdessään GB:n ruumiin koirat puhkeavat uudelleen kyyneliin. Soturit matkaavat padon luo ja etsiskelevät kaksikkoa. Nalle on jäänyt patoaukon suulle ja hukkunut.

2 kommenttia:

  1. G.B'n kuolemasta on myös video YouTubessa...

    http://www.youtube.com/watch?v=Mo99jDkbel8

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mutta näitäkään ei kovin mielellään saa mainostaa postingeissa. Etenkään jos ne sisältävät lukuisia sivuja mangoista jne.

      Poista

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.