maanantai 28. lokakuuta 2013

Hahmokysely

Löysin täältä Gingaan liittyvän kyselyn ja päätin tehdä sellaisen.

1. Kuka on mielestäsi kaikista mielenkiintoisin hahmo Ginga-saagassa?
- Riippuu ihan, mistä näkökulmasta ajatellaan, mutta valitsisin Hougenin. Ihan vain siksi, miten jaksan tauotta puhua hahmon mahtavuudesta tai tuoda sitä esille.

2. Mikä hahmossa eritoten kiehtoo?
- Minua kiehtoo hahmossa erityisesti se, miten hän toimii johtajana, taktikoi ja suunnittelee seuraavia tapahtumia. Hougen eroaa myös huomattavasti Weedin elämänkatsomuksesta ja moraalintajusta. 

3. Mitkä seikat hahmon luonteessa innostavat?
- Hahmon luonteessa vetoavat sellaiset ominaisuudet kuin oveluus, älykkyys, suunnitelmallisuus, johtajuus, voimakkuus, röyhkeys, pervous ja huumorintaju.

4. Mikä hahmon ulkonäössä on erityisen iskevää?
Hahmo on suurikokoinen, mikä on varsin miellyttävän poikkeuksellista verrattuna muihin koiriin. Arvet ja lyhyet korvat taas ovat sellaisia ominaisuuksia, jotka korostavat Hougenin taisteluverta. Ja onhan lyhyemmät korvat huomattavasti siistimmät kuin Genban hörökorvat. Hahmo omaa myös todella kauniit silmät, joista näkyy koiran persoona ja joita on muuten vain ihana katsella.

5. Mitä muuttaisit hahmossa?
En olisi antanut Hougenin ehdotella mitään ulosteen syömistä Ginin, Johnin ja Akamen edessä. Toiseksi olisin laittanut hahmon pitämään enemmän silmällä kenraaleitaan ja Sniperiä, joihin tanskandoggi luotti jopa liian helposti.

6. Onko muita maininnan arvoisia hahmoja, joista pidät?
- Tottakai! Sellaiset kuin Benizakura, John, Ben, Mukonga ja Weed.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keskustele! Kommentteja valvotaan tällä hetkellä. Ilmoita toki myös mahdollisista kirjoitusvirheistä ja toivepostauksista. Kiitos! :)

(c) Blogini manga- ja animekuvia saa käyttää. Sama koskee myös yksittäisiä oheistuotekuvia.